Workshop: Trænerens talent

På årets sidste træningskulturworkshop/foredrag sætter vi fokus på dig som træner.

Vi har hentet Morten Bennekou, der tidligere har været ungdomslandstræner, og nu er elitechef hos Dansk Cykel Union, forfatter og foredragsholder, til at komme og udfordre dig på din tilgang til at være træner.

Hvorfor blev du træner? Fik du en tagsten i hovedet en dag? Var der ikke andre i foreningen, der gad? Eller brænder du rent faktisk for at videregive din viden og erfaring til andre?

Du skal kunne skabe, vedligeholde og udvikle gode relationer til skytterne, så de kan udvikle sig og blive motiveret, men hvad med dig selv? Bliver du udviklet som træner?

Er du nysgerrig efter at høre svarene eller høre mere, så tilmeld dig på www.dgi.dk/202016741012 senest den 22. november.

Download invitation     

Vi afholder workshoppen som et foredrag, dvs. uden gruppearbejde, og vi har udarbejdet Corona-retningslinjer for arrangementet, så du kan være tryg ved at deltage.   

DGI Overholder alle myndighedernes sundhedsmæssige anbefalinger/krav/påbud ift. Corona, så du trygt kan deltage. Har du symptomer – også selvom de er svage – eller har du været i kontakt med en smittet, beder vi dig blive hjemme.