Skole DM i Skydning 2024

Tjek alle de informationer, du har brug for, hvis din forening skal deltage i Skole DM i Skydning på dette link Skole DM i Skydning INFO                 

Her finder du alle vigtige datoer, resultatskemaet og lidt inspiration, og det er også her du fortager den gældende online tilmelding, hvis I vil deltage i Skole DM i Skydning.

Vi håber, din forening har lyst til at give 5. klasses eleverne i dit lokale område en god oplevelse med skydning, der måske kan ende i flere medlemmer i foreningen.

________________________________________________________________
Skole DM i Skydning 2023
Se resultaterne fra landsdelsfinalen, der blev afholdt den 18. november i Skallebøllecentret, her:  Resultatliste    

Vi ønsker held og lykke ved landsfinalen på lørdag den 25. november til de 3 vindere:

 1. Brenderup og Omegn Realskole, 5.A hold 1
 2. Korup skole, 5. B hold 1
 3. Vestermarkskole hold 1
Nedenfor finder du resultatlisten for Skole DM i Skydning på Fyn. Listen bliver løbende opdateret, den endelige resultatliste offentliggøres efter den 5. november.
Endeligt resultatliste   
       
Har du som elev lyst til at se, hvordan du ligger i forhold til alle de andre 5. klasses elever, der deltager i Skole DM i Skydning på Fyn, så kan du finde din placering på linket nedenfor.Endeligt individuel resultatliste       

    

Find alle de informationer, du har brug for på DGI’s hjemmeside på arrangementet ”DGI Fyn – Skole DM i Skydning” , brug dette link: www.dgi.dk/202316745003  – tjek både arrangementsteksten og praktisk info, hvor du kan downloade det forskellige materiale om Skole DM (Vigtige datoer, guides, resultatskemaer etc.).

NYT
Som noget nyt skal du i år tilmelde den/de skole/r, der ønsker at deltage, online på arrangementet, brug det samme link som ovenfor. Er du lidt usikker på, hvordan det fungerer, kan du lige tjekke denne minivejledning:  Onlinetilmelding til Skole DM    Du finder også vejledningen på arrangementet under praktisk info.Vi håber, din forening har lyst og ressourcer til at give nogle 5-klasses elever gode oplevelser med skydning.     

 

_____________________________________________________________________________

Skole DM i Skydning 2022
Resultat af landsdelsfinalen se det her  Resultater_landsdelsfinale
Oversigt over landsdelsfinalen på lørdag, den 19. november:  https://mimer.dgi.dk/offentlig/FA50DA0A-002
.
Nyt koncept i år
Resultater indledende runder 2022
Konceptet for Skole DM i Skydning er på enkelte væsentlige punkter ændret i forhold til tidligere, hvilket gerne skulle være med til at give endnu mere fleksibilitet og bedre tid til afviklingen, samt gøre økonomien for foreningen bedre. De væsentligste ændringer er.               

 • Mulighed for at skyde enten med luftriffel eller salonriffel (kal. 22)
 • Luftriffel og salonriffel skyder på samme skive – altså fortsat en og samme konkurrence, idet der skydes på kal. 22-skiven.
 • Seriestørrelsen er reduceret til i alt 15 skud.

Hvem og hvordan

Skole DM i Skydning er en turnering for landets 5. klasser med hold på 4 elever.

Der skydes først træning og en indledende runde i foreningen, de 20 bedste hold på Fyn inviteres så til en landsdelsfinale den 19. november i Skallebøllecentret, og de 3 bedste hold fra landsdelsfinalen går videre til en landsfinale i Vingsted den 26. november.

Det aftales med skolerne, hvornår træningen/den indledende runde skal foregå, det kan være i skoletiden, om eftermiddagen eller om aftenen – alt efter hvad man kan blive enige om.

På DGI Skydnings officielle side for Skole DM i Skydning finder du alle detaljer og regler om turneringen samt de materialer, du kan download til brug overfor skoler og elever.

Nedenfor finder du skemaer og datoer gældende for Fyn.    

Tilmelding:

Tilmelding sker ved indsendelse af tilmeldingsskemaet til DGI Fyn senest den 2. oktober. Udlevering af deltagergave og evt. diplomskive kan ske efter modtagelse af tilmeldingsskemaet, idet de lægges i foreningens dueslag på kontoret i Højby.   

Skyder I på elektronisk markeringsanlæg i foreningen og dermed ikke kan bruge diplomskiverne, er det muligt at downloade en printbar diplomskive   

Resultater:

Resultaterne fra den indledende runde skal indleveres til DGI Fyn senest den 6. november via dette excelark:  Resultater indledende runde 

Vigtige datoer:

Her finder du en oversigt over de vigtige datoer/deadlines i Skole DM i Skydning.     

Vi ønsker dig held og lykke med deltagelsen i Skole DM i Skydning 2022.

               ____________________________________________________________________________________________________________
Resultatlister fra 

Landsdelsfinalen

[gview file=”https://dgifynskydning.dk/wp-content/uploads/2021/11/Kopi-af-DGI-Fyn-Resultat_landsdelsfinale_2021.xls”]

 

Inviter indenfor til Skole DM i skydning 2021
Benyt chancen for at give 5-klasses elever på jeres lokale skole gode oplevelser med skydning og få flere medlemmer.Coronanedlukningen har betyder, at en del børn ikke længere går til en idræt, så der er en god chance for at hverve nye medlemmer til jeres forening. Så tag kontakt til jeres lokale skole og tilbyd dem, at deres 5. klasse/r kan deltage i den landsdækkende Skole DM i Skydning. I kan frit aftale med skolen, om det skal afholdes i skoletiden, om eftermiddagen eller om aftenen.                     

DGI Skydning hjælper med gratis materialer, som I selv bestiller på https://www.dgi.dk/butikken/idraet-og-motion/skydning – I skal kun betale for fragten. Det drejer sig om:

 • Plakat i A3 til ophængning på skoler og i foreninger
 • Elevflyeren ”Skyd din klasse til tops” i A5 til eleverne
 • Lærerfolderen ”Gi’ dine elever en fed oplevelse” i A5 til skole og lærere
 • Infosiden ”Lad dit barn gå til skydning” i A4 til forældre
 • Side med tilbud ”Bliv medlem” i A4 til elever
 • Side med tilbud ”Kom på et introforløb” i A4 til elever

Alle deltagere kan få en orange keyhanger og en diplomskive. Indsende tilmeldingsskemaet til kontoret senest 1. oktober, så vil det antal I skriver blive lagt i jeres dueslag. Udlevering af deltagergaver kan ske fra 22. september i henhold til det indsendte tilmeldingsskema.                       

Se invitation med flere informationer.      

Vigtige datoer:
Der er udarbejdet en oversigt over de forskellige deadlines ifm. Skole DM i Skydning – download oversigt over vigtige datoer       

Landsdelsfinalen afholdes den 20. november i Skallebølle, hvor de 20 bedste fynske hold deltager, mens landsfinalen afholdes den 27. november i Vingsted, her kan Fyn deltage med de 3 bedste hold fra landsdelsfinalen..

Resultatindberetning:
Alle resultater skal indberettes elektronisk på dette resultatark (excel) og sendes til kontoret senest den 7. november . Det er muligt at indberette resultater fra flere klasser i samme ark, du åbner bare den næste fane i excel-arket.   
Du finder mere information om Skole DM hjemmesiden:  www.dgi.dk/skoledmskydning Her er der afsnit til både skytteforening, elever og til lærere.

God fornøjelse med Skole DM i Skydning.

______________________________________

 

 

Deltag i Skole DM i Skydning 2020

 
 
 
Det er tid til at forberede efterårets deltagelse i Skole DM i Skydning for 5. klasser. Materiale er sendt ud til ordinære skytteforeninger. I år er det besluttet fra DGI Skydning, at foreningerne selv skal bestille hvervemateriale i DGI Print, materialet er gratis, men foreningen skal selv betale fragten.                          

Fra DGI Fyn Skydnings side beder vi om, at de fynske foreninger, der ønsker at deltage, sender en tilmelding på tilmeldingsblanketten til kontoret, så snart de ved, hvor mange elever der kommer til at deltage. Dette dels for at kunne optælle deltagergaver (orange keyhanger) og evt. diplomskiver, dels for at lette udbetalingen af tilskud sidst på året. Deltagergaver/diplomskiver vil kunne afhentes i Højby efter 23. september, når tilmeldingsskema er modtaget.

Du finder her en oversigt over vigtige datoer i turneringen: Vigtige datoer

Du finder skemaet til indberetning af resultater fra den indledende runde her. Resultatindberetningsskema

Du finder yderligere informationer og regler om Skole DM i Skydning på denne hjemmesiden: https://www.dgi.dk/skoledmskydning . Her kan du under forening også finde tips til, hvordan du fastholder eleverne som medlemmer efter turneringens afslutning.

 

 

Skole DM i Skydning 2019 
Endelig resultatliste

Skole DM i skydning 2018
Midlertidig resultatliste