Træningsaften i pistolterrænskydning

Den 7. april kl. 18.30 – 20.00 er der træningsaften i pistolterrænskydning på Lundes 25 m baner.

Uanset om du er ny pistolterrænskytte, eller det bare er længe siden, du har været afsted sidst, så er dette en god mulighed for at få trænet pistolterrænskydning.

Kompetente trænere, ledet af Jesper Christensen, vil gennemgå de skydestillinger og kommandoer, der bruges i et pistolterrænstævne, og bagefter får du mulighed for selv at afprøve det hele på 25 m banerne.

Du får det hele for blot 50 kr. – betales på aftenen i Lunde. Forplejning ikke inkluderet. Det hele foregår udendørs, så husk varmt tøj.

Begrænset antal deltagere – så skynd dig at blive tilmeldt her:  https://www.dgi.dk/arrangementer/202116748006  Sidste frist for tilmelding er 6. april.

Download invitationen her: https://mimer.dgi.dk/offentlig/FDD301B3-001

BEMÆRK: Træningsaftenen arrangeres, mens der er Corona i Danmark. DGI overholder alle krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, så husk:

  • Hvis du har symptomer som løbende næste, hoste, muskelømhed – selv ved svage symptomer – eller har været i kontakt med en smittet, så BLIV hjemme
  • Mundbind skal bæres, når du ikke står på standpladsen
  • Generelt; hold afstand – vask el. sprit hænder hyppigt
  • Skulle du blive konstateret positiv for COVID-19 indenfor 14 dage efter træningsaftenen, så kontakt Hanne Buch på tlf. 7940 4607 eller kontoret på tlf. 7940 4600, så vi kan kontakte de andre deltagere.

På forhånd tak for din altid velvillige indsats 😊