Nyt fra konsulenten

DGI Fyn Skydning inviterer til netværksmøde og morgenmad i forbindelse med BK/Jun træning lørdag den 13. august kl. 8.00 til 9.45, så hvis du f.eks. er træner i en skytteforening, der har eller har haft skytter med i en træningsgruppe, eller er nysgerrig efter at høre mere om træningsgrupperne, håber vi, du vil deltage. Efterfølgende er der “Tag din træner med”-dag ved BK/Jun træning.

Vi har nu gennem nogle år haft forskellige træningsgrupper, hvor især BK/Jun træningen har været en stor succes med fulde hold og endda venteliste for at komme med i tilfælde af afbud. Der kommer skytter på alle niveauer, og vi får rigtig gode tilbagemeldinger om, at alle lærer noget og har det sjovt.


Vi vil med dette netværksmøde gerne tage en snak om, hvad det er, der virker, og om der er noget af det, I bruger i skytteforeningerne. Bidrager det med noget til Jeres forening, at I har eller har haft skytter med i en træningsgruppe? Og er der noget, vi skal justere, eller noget I godt kunne tænke Jer at få nogle input til?


I træningsgrupperne er vi opmærksomme på, at der indgår flere elementer, som gør træningen helstøbt. Det er f.eks. fællesskabet, det skydetekniske, opvarmning, små konkurrencer osv. Har I tænkt over, hvad der motiverer Jeres skytter mest, når de vælger at gå til skydning?

Der er tilmelding via: https://tilmelding.dgi.dk/tilmelding/202216741006

senest tirsdag den 9. august.

 

Med venlig hilsen

Charlotte V. T. Jakobsen

Forenings- og Idrætskonsulent

Skydning