Workshop i Skallebølle

05okt2021
05okt2021

Workshop hvor emnet er

Fra 19:00 Til 21:00

Næste workshop om træningskultur nærmer sig. Da jeg tidligere på året var nødt til at udsætte workshoppen om brug af træningsdagbøger, kommer den nu tirsdag den 5. oktober kl. 19 i Skallebølle.

Hvis du i forvejen er tilmeldt, skal du ikke foretage dig yderligere. Hvis du deltog på workshoppen om digitalisering af skydesporten og betalte for hele sæsonen, kan du deltage gratis. Ellers koster det 200 kr. for en enkelt workshop eller 300 kr. for hele sæsonen. Der er endnu i alt tre workshops tilbage.

Der er tilmelding senest den 26. september via: Workshop - Brug af træningsdagbog (dgi.dk)

Hvis du kender en eller flere BK/JUN skytter, som kan tænke sig at deltage i BK/JUN træning i den kommende vintersæson, er det nu tiden at få dem tilmeldt. Første træningsgang er allerede den 9. oktober i Højby, og tilmeldingsfristen er den 27. september. Læs mere her: BK-JUN træningsdage 15 m (dgi.dk)

Som noget nyt afholder vi den 23.-24. oktober en multiskydesportsweekend for alle interesserede mellem 11 og 16 år. Her er der ikke krav om eget udstyr eller om at gå til skydning i forvejen, men måske kender du en, der gerne vil prøve lidt forskelligt af det, skydesporten har at byde på. Måske er der en i din forening, som gerne vil vise sin sport frem til vennerne og deltage sammen med dem. Der er tilmeldingsfrist den 27. september via: Multiskydesportsweekend (dgi.dk)

Sæt også allerede nu kryds i kalenderen den 3. november, hvor der er workshop om det at gøre forældre til en ressource for foreningerne. Jeg hører lige nu rigtig meget snak om, at der er for få frivillige. Tina Søgaard, der er gæsteunderviser på dagen, har nogle gode bud på, hvad man kan gøre.