Det kræver sit at drive en succesfuld forening. For hvad er jeres drømme for jeres forening?

Kære Foreningsleder

Det kræver sit at drive en succesfuld forening. For hvad er jeres drømme for jeres forening?

Med et udviklingsforløb i samarbejde med DIF og DGI kan I blive skarpere indenfor et eller flere områder. Både når vi taler om at optimere den daglige drift, eller hvis jeres forening drømmer om noget helt særligt i forhold til at få nye aktiviteter, hverve nye frivillige og medlemmer eller noget helt fjerde.

Et udviklingsforløb følger en fast ramme, men tager altid udgangspunkt i jeres behov og potentialer og vi skræddersyer derfor et forløb til jeres forening. I følges tæt af garvede konsulenter fra DGI med stor erfaring i foreningsudvikling.

Tag fat i os allerede i dag og hør meget mere om, hvad vi kan hjælpe dig og din forening med. Du kan også læse mere om forløbet på http://www.dgi.dk/foreningsledelse eller kontakte Jesper Larsson, mobil 24 97 14 65.

Om Bevæg dig for livet:

DGI og DIF har en fælles drøm. Vi drømmer om at flere danskere dyrker motion. Derfor har vi sat os det mål at der i 2025 er 75% idrætsaktive danskere og at 50% af dem dyrker motion i en idrætsforening. Vi ved at vi deler den drøm med rigtig mange foreninger. Og vi ved også at det kræver udvikling for at få det til at ske. Derfor har vi skabt et udviklingsforløb som kan styrke klubber og foreninger, så de fortsat kan være lige så attraktive som i dag.

Venlig hilsen

DGI Fyn

DGI Fyn │ Svendborgvej 337│ 5260 Odense S

Tlf. 79 40 46 00 │ Direkte 79 40 46 00

fyn@dgi.dkwww.dgi.dk/fyn