Derfor er jeg med i Projekt Ung

Mine oplevelser med Projekt ung er altid positive og sjove. Når man kommer til en samling, er der altid glade og oplagte unge mennesker. Selv om der er sjov og ballade, drillerier osv. er der altid kvalitet i hvert skud.

Dem måde vi lærer at kontrollere vores stillinger på, får en god skyderytme, alle teknikerne bag skydningen gør, at vi kan selv hjælpe andre med at forbedre deres skydning. Da vi får en bedre forståelse for, hvad vi gør, og hvordan det påvirker vores skydning. Ud over bare at stå og skyde i en halvanden time, får vi også råd om alternativ træning og flere trænings metoder.

Grunden til at jeg bliver ved med at komme til projekt ung, udover det gode fællesskab, er alt det, vi lærer, og som vi kan give videre til andre. Det hjælper både andre til at blive bedre, og især mig selv til at forbedre mine evner som skytte.

Søren Thor Munkholm, Sødinge Skytteforening