Deltag i årets Skole DM i Skydning – en turnering for landets 5. klasser

Nyt koncept i år

Konceptet for Skole DM i Skydning er på enkelte væsentlige punkter ændret i forhold til tidligere, hvilket gerne skulle være med til at give endnu mere fleksibilitet og bedre tid til afviklingen, samt gøre økonomien for foreningen bedre. De væsentligste ændringer er.

  • Mulighed for at skyde enten med luftriffel eller salonriffel (kal. 22)
  • Luftriffel og salonriffel skyder på samme skive – altså fortsat en og samme konkurrence, idet der skydes på kal. 22-skiven.
  • Seriestørrelsen er reduceret til i alt 15 skud.

Hvem og hvordan

Skole DM i Skydning er en turnering for landets 5. klasser med hold på 4 elever.

Der skydes først træning og en indledende runde i foreningen, de 20 bedste hold på Fyn inviteres så til en landsdelsfinale den 19. november i Skallebøllecentret, og de 3 bedste hold fra landsdelsfinalen går videre til en landsfinale i Vingsted den 26. november.

Det aftales med skolerne, hvornår træningen/den indledende runde skal foregå, det kan være i skoletiden, om eftermiddagen eller om aftenen – alt efter hvad man kan blive enige om.

På DGI Skydnings officielle side for Skole DM i Skydning finder du alle detaljer og regler om turneringen samt de materialer, du kan download til brug overfor skoler og elever.

Nedenfor finder du skemaer og datoer gældende for Fyn.    

Tilmelding:

Tilmelding sker ved indsendelse af tilmeldingsskemaet til DGI Fyn senest den 2. oktober. Udlevering af deltagergave og evt. diplomskive kan ske efter modtagelse af tilmeldingsskemaet, idet de lægges i foreningens dueslag på kontoret i Højby.   

Skyder I på elektronisk markeringsanlæg i foreningen og dermed ikke kan bruge diplomskiverne, er det muligt at downloade en printbar diplomskive   

 

Resultater:

Resultaterne fra den indledende runde skal indleveres til DGI Fyn senest den 6. november via dette excelark:  Resultater indledende runde 

Vigtige datoer:

Her finder du en oversigt over de vigtige datoer/deadlines i Skole DM i Skydning.     

Vi ønsker dig held og lykke med deltagelsen i Skole DM i Skydning 2022.