Bliv hjælpetræner eller træner

Kunne du tænke dig at gøre en forskel og hjælpe skytter i din forening, men du mangler måske nogle værktøjer og det sidste skub til at gå i gang?

Så skulle du tilmelde dig en af uddannelserne nedenfor:

Hjælpetræner riffel – 22. april

Det er for dig, der er forældre, hjælper eller skytte, der har lyst til at hjælpe unge riffelskytter og være med til at give nye medlemmer lyst til at blive i foreningen.

Uddannelsen afvikler vi i Ollerup i tidsrummet 9-17. Den består af både teori og praktiske øvelser, og du skal forud for uddannelsen gennemgå et 1 times online kursus, som der bliver refereret til på uddannelsesdagen.

Læs mere og tilmeld dig på www.dgi.dk/202316743001 – max 12 pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Hjælpetræner pistol – 23. april

Det er for dig, der er forældre, hjælper eller skytte, der har lyst til at hjælpe pistolskytter og være med til at give nye medlemmer lyst til at blive i foreningen.

Uddannelsen afvikler vi i Dalum i tidsrummet 9-17. Den består af både teori og praktiske øvelser, og du skal forud for uddannelsen gennemgå et 1 times online kursus, som der bliver refereret til på uddannelsesdagen.

Læs mere og tilmeld dig på www.dgi.dk/202316743004 – max 12 pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Træner 1 pistol – 29.-30. april

Det er for dig, der er hjælpetræner eller meget erfaren skytte med styr på sikkerhed og våbenlære, og som har lyst til at træne pistolskytter i foreningen og dermed sikre, at de får en god oplevelse på skydebanen.

Uddannelsen afvikler vi i Dalum i tidsrummet 9-16 begge dage. Den består af både teori og praktiske øvelser.

Læs mere og tilmeld dig på www.dgi.dk/202316743003 – max 12 pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Vi arbejder på at kunne udbyde en træner 1 riffel – så hold øje med aktivitetsmailen (hvis du er tilmeldt den) og DGI Fyn skydnings Facebookside.