Kom på træner 1. kursus

Går du rundt med en lille træner i maven, eller fungerer du som træner i din forening for BK/JUN skytter, men kunne godt tænke dig at blive klædt rigtig på som træner, så grib chancen og kom på et træner 1 kursus.

Her vil du lære om trænerrollen, skydestillingerne, holdtræning, fysisk træning og skydeteknik samt få redskaberne til at komme godt i gang som træner i din forening.

Du kan vælge at komme enten på et riffeltrænerkursus (5/10 + 27/10) eller et pistoltrænerkursus (6/10 + 27/10), begge kurser er 2 dagskurser, hvor dag 1 er disciplinspecifik, mens dag 2 er fælles.

Prisen for et 2-dags trænerkursus inkl. forplejning og materialer er blot kr. 2000,00. Såfremt du kunne tænke dig at tage begge kurser, kan vi tilbyde kursus nr. 2 til halv pris. I så tilfælde bedes du kontakte kontoret, da det kræver speciel tilmelding til kursus nr. 2.

Fynske foreninger kan søge om at få dækket op til 50% af kursusprisen, såfremt der ikke ydes andet tilskud. Ansøgning om refusion med kopi af afslag fra kommunen sendes til DGI Fyn.

Læs mere og tilmeld dig på nedenstående links:

Riffeltrænerkursus

Pistoltrænerkursus 

Eller download invitationer til opslagstavlen her:

Riffel-invitation 

Pistol-invitation

Vel mødt